Lakschade aan uw auto

Wat te doen bij lakschade? 

Ontsierende krassen, steenslag of andere lakschade, iedere BMW of MINI krijgt er weleens mee te maken. Behandeling is noodzakelijk, want lakschade kan tot roestplekken en uiteindelijk tot doorroesten leiden. Onze monteurs hebben ruime ervaring en werken met de nieuwste, milieuvriendelijke technieken.

Spotrepair

Normaliter bij lakschade worden volledige plaatdelen gespoten, dit geeft het mooiste resultaat. Afhankelijk van de grootte van de lakschade werken we met een passende reparatietechniek. Heeft u geen grote maar een kleine beschadeging aan uw BMW of MINI, dan kunnen wij deze schade ook herstellen door middel van spotrepair. Deze techniek richt zich enkel op de plek waar de beschadiging zit en niet op het gehele onderdeel, zoals de bumper of het portier. Na behandeling is de lakschade niet meer zichtbaar. Deze methode is snel, effectief en u bespaart kosten.

Auto spuiten

Voor kleine beschadigingen of grote oppervlakten lakschade kunt u bij ons uw auto laten spuiten. We werken samen met de BMW/MINI erkende lakken, zodat uw auto wordt gespoten met passende lak van de beste kwaliteit. Zo kiest u altijd voor een mooi resultaat.