Uitdeuken zonder te spuiten?

Dat kan!

Schade is iets waar niemand op zit te wachten

Een ongeluk zit in een klein hoekje dat iedereen kan overkomen. Is het niet door uzelf, dan kan het ook door een ander zijn ontstaan. U botst tegen een paaltje of loopt schade op door een zware hagelbui. Voor dit soort schade kunnen wij ook uitdeuken zonder te spuiten. De beschadigingen in uw auto worden dan door onze monteurs uit uw auto gemasseerd zonder lakschade te

Deuken kleiner dan 4 centimeter komen in aanmerking

Wanneer komt uw BMW of MINI in aanmerking voor uitdeuken zonder te spuiten? Een beschadiging/deuk kleiner dan 4 centimeter komt in aanmerking. Twijfelt u of uw schade in aanmerking komt voor deze manier van repareren? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken wij graag met u mee. 

Deuken groter dan 4 centimeter

Is er schade ontstaat waarbij de deuk groter is dan 4 centimeter? Dan is het vaak niet mogelijk om uw BMW of MINI te repareren door middel van uitdeuken zonder te spuiten. Wanneer de schade te groot is halen ze het beschadigde onderdeel van de uw voertuig, verwijderen ze de deuk en zorgen ervoor dat het gerepareerde onderdeel wordt overgespoten. Onze schademanager kijkt uiteraard graag met u mee om te kijken hoe wij u van dienst kunnen zijn.